ICT-Update-9: You’ve been Rick Rolled..!

October 25, 2007

Vandaag zijn beide vaste pannelleden aanwezig. Met Maurice Zondag (Senior IT-consultant en Podcaster) en Jasper Kimmel (ICT-adviseur en Projectleider) bespreek ik het ICT-nieuws van deze week, waaronder:

Microsoft koopt 1,6% belang in FaceBook voor  $ 240,000,000

Stichting Thuiskopie: 44 miljoen euro alsnog naar artiesten

MySpaceTV start reality-soap: Roommates

Internet humor: You've been Rick-Rolled

Dit en meer in de ICT-Update van deze week. Reacties zijn welkom op: ictupdate @ xs4all . nl    Graag tot volgende week!

Persbericht: ICT-Update Officieel van Start

October 24, 2007

www.ict-update.nl Middels een persbericht is de ICT-Update officieel van start gegaan, en niet meer in het Beta-stadium. De ICT-Update is een wekelijkse Podcast waarin het ICT-nieuws van die week op luchtige wijze doorgenomen wordt. Vaste pannelleden zijn Maurice Zondag, Senior ICT Consultant en Podcaster, en Jasper Kimmel, ICT-Adviseur en Projectleider. Daarnaast zullen in de toekomst andere professionals uit de ICT-wereld aanschuiven, om hun mening te geven over de actuele ontwikkelingen. Mis 'm nooit meer en abonneer je gratis op de ICT-Update! Donderdagavond verschijnt de volgende ICT-Update online. Het persbericht is hier te downloaden en mag door iedereen geplaatst worden. Help us to spread the word!!

F1Cast #39 - Seizoens finale

October 22, 2007

In deze aflevering komen de emoties naar boven als we het hebben over de historische race van Brazilie, waar Kimi Raikkonen zijn eerste wereldtitel bi

ICT-Update 8: Microsoft wil je gedachten lezen…

October 18, 2007

Vandaag praat ik met ICT Professional en Podcaster Maurice Zondag over het ICT-nieuws van de afgelopen week, waaronder:

YouTube implementeert copyright-filter

MSN Video gelanceerd

Mobiel betalen in Rotterdamse discotheek

Microsoft wil je gedachten lezen...

Volgende week is er weer een nieuwe ICT-Update. Opmerkingen, feedback en suggesties zijn welkom op: ictupdate @ xs4all . nl

 

F1Cast #38

October 14, 2007

De A1GP race in Brno, Tsjechie staat vandaag centraal in deze uitzending, met natuurlijk de pole position van Team Nederland.

Kijk ook op het nieuwe social network van de F1Cast op http://f1cast.ning.com

 

ICT Update 7: XP Service Pack 3 BETA (!) is uit, Social Networks en meer…

October 11, 2007

Deze week zowel Maurice (Intralog en IC-Works) als Jasper (IeTee Solutions) in de show. En dank aan Martijn Warnas van Podplaza voor de exposure :) We bespreken het ICT-nieuws van de afgelopen week, op een manier zoals je dat alleen in de ICT-Update hoort... Een greep uit de onderwerpen:

PodPlaze-plug

Windows XP SP3 Beta

EBay komt met eigen Social Network

iPhone te koop in Brabant voor 198 euro!!

Gebruikers grootste beveiligingsrisico op bedrijfsnetwerk

Google-Phone

Dat en meer, deze week in de ICT-Update. Feedback is welkom via de comment-optie onder dit bericht, en natuurlijk per email op ictupdate @ xs4all . nl

 

ICT-Update Video Experiment

October 10, 2007

Vanmiddag ben ik bij Mike Versteeg geweest. Hij was op de Veluwe bezig met de verdere ontwikkeling van VidBlaster. Zie hier, onze experimentele ICT-Update Video Special...

 

Morgen is er weer een audio versie van je wekelijkse portie ICT-nieuws, met commentaar daarop door Maurice Zondag en Jasper Kimmel.

 

F1Cast #37

October 8, 2007

In deze aflevering alles over de race in China, de gemiste kans van Hamilton en de mogelijkheden voor Alonso en Raikkonen in Brazilie eind oktober.

Muziek is van Black Lab en The Shakes.

Tara bedankt voor je stem in de jingle!

ICT Update 6: Het Internet ligt eruit!!

October 3, 2007

Met Maurice Zondag, ICT-Professional en Podcaster, neem ik het ICT-nieuws van de afgelopen week door. Onder meer:
Microsoft snapt niks van sociale netwerken Steeds meer bedrijven blokkeren video- en sociale netwerk-sites Nieuwe Office-software van IBM, gratis! Voorstel: Een Internetloze-dag
De video: The Internet is Down:
Dit en meer, in de ICT-Update van deze week. Suggesties of commentaar is welkom via de link hieronder, of per mail: ictupdate @ xs4all . nl Tot volgende week!

F1Cast #36

October 3, 2007

Vandaag bespreken we de F1 race van Japan en de openingsrace voor de A1GP in Zandvoort.