Persbericht: ICT-Update Officieel van Start

October 24, 2007 · Print This Article

www.ict-update.nl Middels een persbericht is de ICT-Update officieel van start gegaan, en niet meer in het Beta-stadium. De ICT-Update is een wekelijkse Podcast waarin het ICT-nieuws van die week op luchtige wijze doorgenomen wordt. Vaste pannelleden zijn Maurice Zondag, Senior ICT Consultant en Podcaster, en Jasper Kimmel, ICT-Adviseur en Projectleider. Daarnaast zullen in de toekomst andere professionals uit de ICT-wereld aanschuiven, om hun mening te geven over de actuele ontwikkelingen. Mis 'm nooit meer en abonneer je gratis op de ICT-Update! Donderdagavond verschijnt de volgende ICT-Update online. Het persbericht is hier te downloaden en mag door iedereen geplaatst worden. Help us to spread the word!!